HARRASTAJAKSI:

Yleisurheilukoulu

** ILMOITTAUTUMINEN KESÄLLE 2024

** PUROPUISTO-MAASTOT KEVÄT 2024

 

Mikäli ryhmiin liittyen tulee kysyttävää, löydät yhteystietomme täältä.

 

Nokian Urheiljoiden yleisurheilutoimintaan kuuluu 4-18 vuotiaiden lasten ja nuorten ohjaaminen yleisurheilun eri lajeissa. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden harrastaa yleisurheilua osaavassa ja elämyksiä antavassa ympäristössä, oman taitotason mukaan, kilpa- tai harrasteryhmässä.

Harrasteryhmät

Harrasteryhmät tarjoavat 4-11- vuotiaille lapsille monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on, että lapsi oppii perusliikuntataitoja, kehon hallintaa, ryhmässä toimimista sekä saa kokea iloa ja onnistumisen elämyksiä. Harjoituksissa kisaillaan, opitaan ja tutustutaan monipuolisesti yleisurheilun eri lajeihin kannustavassa ilmapiirissä.

Ryhmän urheilijoilta ei vaadita kilpailemista, mutta heillä on oikeus kilpailuihin jos haluaa.

Kilparyhmä 11-15v

Kilparyhmä on tarkoitettu kaikille kyseisen ikäryhmän nuorille. Ryhmään osallistuminen ei edellytä kilpailemista.

Kilpailemiseen kannustetaan ja tutustutetaan porukassa nuoren niin halutessa. Harjoituksissa vahvistetaan urheilijan vahvuuksia ja kehitetään heikkouksia. Harjoittelun kulmakiviä ovat eri lajien tekniikoiden harjoittelu, nopeusominaisuuksien kehittäminen sekä paljon toistoja sisältävä harjoittelu, unohtamatta hauskanpitoa treeneissä! 

Nuorisovalmennus

Nuorisovalmennusryhmään kuuluu tavoitteellisesti yleisurheilua harjoittelevia yli 15- vuotiaita nuoria urheilijoita. He harjoittelevat 4-5 kertaa viikossa tavoitteena luoda valmiuksia monipuoliseen kilpailemiseen. Urheilijoilla on henkilökohtaiset harjoitusohjelmat. Nuorisovalmennusryhmässä urheilijalle luodaan edellytyksiä jatkaa urheilua huipputasolle asti. Kilpailulliset päätavoitteet ovat AM- kisoissa ja SM- kilpailuissa.

Edustusurheilu

Nokian Urheilijoilla on tällä hetkellä joukko erinomaisia huippu-yleisurheilijoita. Tämä osoittaa, että Nokian Urheilijoiden yleisurheilun junioritoiminta on vahvaa ja osaavaa. Seurasta löytyy myös nuoria haastajia ja tulevaisuuden lupauksia, joten huippu-urheilun jatkuvuus seurassamme on turvattu.

 

Jokaiselle yleisurheiluharrastajalle tulee hankkia lisenssi, riippumatta siitä kilpaileeko vai harrastaako vain muuten seurassa. Lisätietoa: https://www.nokianurheilijat.net/yleisurheilu/yleisurheilulisenssi/

Harrasteryhmä 6-7 vuotiaat