Nokian Urheilijat r.y. 90-v. juhlat!

Nokian Urheilijat r.y. 90-v. juhlat vietettiin Kerholassa!

Oma seuramme NoU vietti 90-v.juhlaansa Nokian Kerholassa la 22.10.2016. Juhlapäivää viettämään kokoontui n. 130 hengen joukko ja ikähaitari oli vauvasta vaariin.

Juhlapuhujina toimivat Hämeen-liikunta ja urheilujärjestön aluejohtaja Ari Koskinen ja Nokian kaupungin edustajana vapaa-aikajohtaja Satu Kankkonen, sekä tietenkin oma puheenjohtajamme Esa Kivioja.

Ohjelma oli koottu oman seuramme jaostojen kaiken ikäisistä esiintyjistä, ja ”urheiluvälineet” olivat haitarista, piano- poikkihuiluun. Välillä piipahtivat lavalle myös pienet innokkaat ”leijonan metsästäjät”, ja ”iki-nuorten” lentopalloverkkoon oli jostain syystä eksynyt nro 90 pelipaitakin. Juhlan letkeänä juontajana toimi Markku Jokinen.

Juhlassa jaettiin myös Suomen Liikunnan- ja Urheilun ansiomitaleja, jotka oli myönnetty seuramme toimijoille pitkäaikaisesta työstä liikunnan – ja urheilun hyväksi:

Ansioristi: Olavi Pakkanen
Ansiomitalit: Pekka Aarnivala, Juhani Kaasalainen, Esko Lakkala, Jorma Puputti, Jussi Rannikko, Matti Sammatti ja Anita Uusitalo (kuvassa)

Keväällä menehtyneen ja seuraamme edustanut olympiaurheilija Eeti Niemisen perikunta lahjoitti seurallemme hänen palkintojaan ja kunniakirjojaan sekä Eetin vanhat sukset.

Juhlassa julkaistiin myös Pekka Aarnivalan toimittama 90-v. juhlajulkaisu. Juhlajulkaisua myydään 10€ hintaan.

Nokian Urheilijat ry. johtokunta kiittää lämpimästi kaikkia osallistujiaan, tukijoitaan ja yhteistyökumppaneitaan 90-v. juhlamme onnistumisesta ja 90-v. juhlajulkaisun mahdollistamisesta!

Ansiomitalistit: kuva
Ansiomitalit: Pekka Aarnivala, Juhani Kaasalainen, Esko Lakkala, Jorma Puputti, Jussi Rannikko, Matti Sammatti ja Anita Uusitalo